Vicktoria Johansson

Inspiration

inspo: weheartit

Sveriges nationaldag

Vilken otroligt mysig dag vi haft! Henriks farfar fyller år idag så vi har varit iväg och firat honom hela dagen. Alla Henriks farbröder med familjer var där och det bjöds på god mat och tårta, super trevligt. Vädret har dessutom varit kanon idag, dock har det blåst väldigt mycket men solen har varit framme i alla fall ☀ Nu sover båda barnen gott så jag och Henrik tar det lugnt i soffan innan det blir dags att sova.

I morgon ska jag och barnen åka med deras farmor ner till deras husvagn i Falkenberg. Det har blivit en lite tradition för oss att åka dit några dagar och detta året är 3:e året vi åker ner, super mysigt. Dock har vi hört att det ska bli dåligt väder och regn, men vi får det säkert mysigt ändå.

Hoppas att ni har haft en fin nationaldag, nu ska vi mysa i soffan och kolla tv en stund, trevlig kväll till er ♡

8-månaderskontroll

Idag har ci varit på bvc med Izabella, det var dags för 8-månaders kontroll. Allt gick bra och hon växer på precis som hon ska. Hon väger just nu 7,7kg och är 69cm lång. Hon ligger lite under kurvan, men inget vi behöver oroa oss för.

Hon äter jätte bra, men jag funderar på att börja ge henne mer mat och se om hon går upp lite mer tills vi ska tillbaka i Augusti. Vi passade även på att väga William och han har gått upp väldigt bra sedan förra gången vi vägde honom, nu har han äntligen passerat 12kg. Våra barn är långa och smala, men precis lika perfekta som alla andra barn ändå ♡

Nytt till barnen

Napparna är köpta här

Izabella 8-månader

Idag är det redan 1 Juni och första sommarmånaden är äntligen här! Dessutom är vår älskade lillasyster 8-månader idag, det är helt otroligt hur fort tiden går.

Det är så fantastiskt att se henne utvecklas och följa hennes framsteg varje dag. Idag när barnens farfar var här och vi drack kaffe så märkte vi helt plötsligt att hon kan förflytta sig på golvet. Visserligen bara runt och bakåt än så länge men det är ett framsteg i alla fall. Hon var så snabb innan dessutom så medan jag värmde vällingen hade hon lyckats flytta sig så hon fastnade med benen under soffan (dock inget farligt, hon kom loss själv). Så otroligt roligt att se när hon lär sig nya saker, man blir så stolt ♡

Upp